Laadukasta ja yksilöllistä terveydenhoitoa arvopohjaisesti

Tuntuuko sinusta, että työterveyshuoltonne elää omaa elämäänsä irrallaan organisaationne työstä ja tavoitteista? Ovatko työterveyden kustannuksenne nousseet viime vuosina, muttet oikein ymmärrä miksi?

Nämä kysymykset vaivasivat meitäkin, kun aloimme tutkia työterveyspalvelujemme sisältöä. Huomasimme, että isot työterveyspalvelujen tuottajat tarjoavat auliisti lääkäriaikoja 24/7 vaivaan kuin vaivaan. Yksittäisestä työntekijästä voi tuntua, että tämä on hyvää hoitoa, mutta organisaation kannalta toimintamalli on usein epätarkoituksenmukainen ja kallis. Medikalisoimalla yksilön kokemaa stressiä ei myöskään aina puututa ongelmien alkusyihin.

Kalliolan työterveyden lähestymistapa on erilainen. Hoitotoimenpiteiden määrän maksimoimisen sijaan panostamme hoidon tarpeen arviointiin ja esimiesten tukemiseen.

Saamamme asiakaspalaute on ollut kiittävää: väitämmekin, että on mahdollista tarjota korkealaatuista ja yksilöllistä työterveyshuoltoa samalla, kun sen kustannukset alenevat. Olemme erikoistuneet hoitamaan yrityksiä ja järjestöjä, joiden työssä korostuvat moderniin asiantuntijatyöhön liittyvät psykososiaaliset kuormitustekijät.

Asiakaskuntamme on laajentunut vuoden 2019 aikana niin, että itsemme lisäksi hoidamme tällä hetkellä usean eri järjestön työterveyden. Kalliolan työterveyden omistava Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen yritys ja Arvoliiton jäsen, joka lisää pääomaa hyvälle elämälle. Emme tavoittele voittoa, vaan teemme arvopohjaista työtä sosiaali-, terveys- ja koulutusalalla. Vuonna 1919 perustetussa Kalliolassa työskentelee noin 170 vakituista työntekijää ja satoja tuntityöntekijöitä. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 14 miljoonaa euroa.

Voisimmeko tuottaa myös teidän työterveyspalvelut?
Jos kiinnostuit kuulemaan lisää, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta:

050  527 1517

puhelinpäivystys
arkisin klo 8–10 ja 12–13